Dermatologia Veterinària

Una de les principals raons per les quals un propietari responsable porta el gos o el gat al veterinari és per problemes de pell.

Les visites d’animals amb al·lèrgies o otitis són diàries. Aquests problemes dermatològics fan sentir molest el teu animal i afecten la seva qualitat de vida.

Dermatologia Veterinària Sabadell

Reconèixer, diagnosticar i tractar malalties de la pell dels animals

A Clínica Veterinària Enedos tenim molta experiència en reconèixer, diagnosticar i tractar malalties de la pell dels animals incloent problemes a orelles ( otitis, pòlips, cossos estranys), diferents causes de pruïja (picors) com són parasitosi, al·lèrgies alimentàries i ambientals, infeccions … i moltes altres patologies molt diferents entre si i amb diferents opcions terapèutiques (càncer de pell, malalties endocrines…).

Proves dermatològiques

Per assegurar un diagnòstic correcte fem servir diferents tests dermatològics: raspats de pell, citologia, cultius, llum de Wood, biòpsies, proves d’al·lèrgia…

A més estem en constant formació continuada i en contacte amb dermatòlegs reconeguts americans amb els que discutim els millors i més efectius tractaments.

Amb un diagnòstic precís es pot instaurar un tractament efectiu perquè el teu animal no torni a recaure amb otitis o picors desesperants.