Cirurgia, cirurgia endoscòpica i traumatologia

Per als pacients que ho necessitin podem fer gran varietat de cirurgies.

Els nostres cirurgians veterinaris compten amb una àmplia experiència i estan altament qualificats per proporcionar tractaments segurs i eficaços. Les nostres cirurgies es realitzen amb tècniques modernes per garantir la millor qualitat de cura per a les vostres mascotes.

Les nostres cirurgies endoscòpiques són un tipus de cirurgia menys invasiva que ofereix una varietat de beneficis. Aquesta tècnica es fa servir per tractar problemes que afectin el sistema digestiu, els òrgans abdominals i la cavitat abdominal. Cada vegada és més freqüent realitzar esterilitzacions de gosses mitjançant laparoscòpia ja que el postoperatori és molt menys molest per a elles. L’ús dels equips endoscòpics moderns redueix la necessitat de realitzar grans incisions per accedir a les àrees afectades.

A més dels nostres tractaments de cirurgia estàndard, també proporcionem cirurgia traumatològica (trencament de lligaments creuats de genoll, fractures …) 

Sempre realitzem anestèsies balancejades, estudiant en cada cas la millor segons les patologies del pacient i en tot moment els animals estan monitoritzats amb equips multiparamètrics i un anestesista controlant l’evolució.