Dermatologia Veterinària

Una de les principals raons per les quals un propietari responsable porta el gos o el gat al veterinari és per problemes de pell.

 

Les visites d’animals amb al·lèrgies o otitis són diàries. Aquests problemes dermatològics fan sentir molest el teu animal i afecten la seva qualitat de vida.

Dermatología veterinaria Sabadell

Reconeixer, diagnosticar i tractar malalties de la pell dels animals

A Clínica Veterinària Enedos tenim molta experiència en reconèixer, diagnosticar i tractar malalties de la pell dels animals, incloent problemes en les orelles (otitis, pòlips, cossos estranys), diferents causes de prurit (picors) com ara parasitosis, al·lèrgies alimentàries i ambientals, infeccions… i altres moltes patologies molt diferents entre si i amb diferents opcions terapèutiques (càncer de pell, malalties endocrines…).

Proves dermatològiques

Per assegurar un diagnòstic correcte fem diferents proves dermatològiques: raspalls de pell, citologia, cultius, làmpada de Wood, biòpsies, proves d’al·lèrgia…
A més, estem en constant formació contínua i en contacte amb dermatòlegs reconeguts americans amb els quals discutim els millors i més efectius tractaments.

Amb un diagnòstic precís, es pot instaurar un tractament efectiu perquè el teu animal no torni a recaure amb otitis o picors desesperants.