Qui som

El teu centre veterinari a Sabadell

Especialistes en gossos, gats i animals exòtics.

Sabem que el vostre gos, gat o animal exòtic és un més de la família, per això, des de l’any 2004, el nostre principal objectiu és millorar cada dia per oferir el millor al vostre estimat animal.
ENEDOS, clínica veterinària a Sabadell, compta amb el millor equip de professionals perquè la seva mascota estigui sempre sana. Les nostres instal·lacions i equipament permeten un diagnòstic ràpid i eficaç. D’altra banda, la especialització del nostre equip veterinari ens permet oferir un servei d’alta qualitat en tots els àmbits de la clínica veterinària per a gossos, gats i animals exòtics.

Som l’únic centre veterinari a Sabadell que col·labora amb MAPFRE. A més a més, comptem amb una financera per aplaçar els vostres pagaments.

Clínica veterinaria Sabadell
Clínica veterinaria Sabadell

Al centre de Sabadell

A cinc minuts del Parc de Catalunya

Laboratori

Al laboratori podem realitzar proves de diagnòstic ràpides i precises en animals malalts, el que ens ajuda a determinar el tractament adequat.

Laboratorio de clínica veterinaria
Laboratorio veterinario

Proves de diagnòstic ràpides i precises

Conseguim detectar canvis en la salut de l’animal que poden indicar un problema subjacent abans que els símptomes esdevinguin greus.

Equip modern

Conseguim veure l’estructura interna de la teva mascota, la qual cosa és essencial per diagnosticar problemes com fractures, malalties òssies, tumors i altres problemes de la cavitat toràcica i abdominal.

Radiografías veterinarias
Cirujía

Sala de cirurgia

Podem planificar intervencions quirúrgiques i l’avaluació del seu èxit.