Consulta General

Des de Clínica Veterinària ENEDOS, oferim una àmplia gamma d’especialitats per cobrir pràcticament totes les necessitats de salut del teu animal de companyia.

És durant una consulta general quan les veterinàries d’Enedos coneixen els propietaris i els seus animals. Sempre és aconsellable demanar hora prèvia per tenir prou temps per parlar de tot (vacunacions necessàries, educació bàsica per evitar futurs problemes de comportament, desparasitació, identificació mitjançant microxip…). Si es tracta d’un pacient ja gran o d’una segona opinió d’algun problema és important fer una bona anamnesi (dades que es recullen a la història clínica que poden ser de vital importància per arribar a un diagnòstic) i que el propietari ens porti tota la informació clínica anterior (analítiques, radiografies…). Després de parlar i quan l’animal ja està una mica més relaxat perquè ha explorat l’entorn, es fa una bona exploració i es procedeix a la vacunació, identificació… o es proposa, si cal, fer proves complementàries amb un pressupost previ .

Les visites solen durar de 20 a 40′ però si cal, ens organitzem per allargar el temps.

També atenem sense hora prèvia si es tracta d´una urgència i en aquests casos demanem comprensió a tots si ens endarrerim en l´horari pactat.